Mitä pakuri oikeastaan on?
Pakuria syntyy, kun koivuihin tai muihin lehtipuihin tarttuu lahottajasieni pakurikääpä. Pakurikääpä ei kuitenkaan ole se nautittava osa, vaan puun puolustusreaktion seurauksena sen ulkopuolelle syntyvä pakuri, joka sisältää useita hyödyllisiä ainesosia sekä yhdisteitä.
Pakuriuute syntyy puolestaan näin: Hienonnettu pakuri uutetaan käyttämällä sirkulointimenetelmää, jolloin valmiiseen jauheeseen jää jäljelle vain 100 % kehoon liukenevia ainesosia. Tämän takia pakuriuutetta ei tarvitse hauduttaa vaan se on heti valmis nautittavaksi. Yhden pakuriuutekilon valmistamiseen käytetään jopa 12–15 kiloa kuivattua pakuria.
Polar Nutrition -valmistaman pakuriuutteen raaka-aine on kerätty maailman
puhtaimmista kolkista, siperian ikimetsistä. Tästä raaka-aineesta
ammattilaiset ovat valmistaneet huippulaatuisen tuotteen käyttäen
vuosien kokemustaan pakurin käsittelystä ja valmistuksesta. Tämä takaa
tasalaatuisen lopputuloksen, jokainen erä on yhtä laadukas.
Mahdollisissa kysymyksissä saat meihin parhaiten yhteyden sähköpostilla info@liikelahjat.fi.
Hinta ei sisällä tuotemerkkausta, josta erillinen hinnasto.
Mikäli tilausmäärä on huomattavasti suurempi kuin minimitilausmäärä, on mahdollista PYYTÄÄ TARJOUS.